Jill Salomons

Jill Salomons

Assistente

jill-linders

Na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest in de verzekeringen en 8 jaar de administratie van postacademische cursussen verzorgd te hebben, heb ik besloten een nieuw pad in te slaan.

Na het succesvol afronden van de opleiding tot gewichtsconsulente en de cursus vrouw en hormonen, ben ik mij nu aan het oriënteren  op het starten van een eigen praktijk. In de toekomst hoop ik ook genoeg kennis te hebben om vrouwen tijdens hun zwangerschap te adviseren op het gebied van voeding. Toen ik de kans kreeg om als invalkracht bij Sifra te komen werken, heb ik die met beide handen aangenomen.

Vanaf mei 2017 heb ik al een aantal dagen mogen invallen en ben inmiddels een hoop ervaring en kennis rijker. Het geeft ontzettend veel voldoening om met een leuk team collega's dezelfde passie na te streven, een ieder terug laten kijken op een zwangerschap en de bevalling als een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven. Mijn "vakkennis" haal ik voornamelijk uit de ervaring van mijn eigen zwangerschappen, bevallingen en De Grote Geboorte Gids. Inhoudelijke vragen over uw zwangerschap, die ik zelf niet kan beantwoorden, leggen wij altijd voor aan de dienstdoende verloskundige.