Jolanda Fredriksz

Jolanda Fredriksz

Assistente

Jolanda Frederiksz

Ik verzorg voor Sifra, alle administratieve taken. Zodoende kan de verloskundige zich volledig op de cliënt richten. Bij mij maakt u uw (telefonische) afspraken voor het spreekuur.

Tijdens de openingstijden van de praktijk, krijgt u mij aan de telefoon. Ik zal u helpen als u algemene vragen heeft. Dit kunnen vragen zijn over bijvoorbeeld de spreekuren of het verplaatsen van een afspraak. Indien u belt voor meer inhoudelijke vragen over uw zwangerschap, dan verbind ik u natuurlijk door, naar de dienstdoende verloskundige.

Na het behalen van mijn diploma Medisch Secretaresse, ben ik gaan werken in het LUMC te Leiden. Ik heb daar als medisch secretaresse/doktersassistente, ervaring opgedaan op de afdelingen Radiologie, KNO en Neurologie. Ik werk al vele jaren met veel plezier bij Sifra. Tevens ben ik BHV'er.

Mijn motto naar onze cliënten toe is: “Geniet van uw zwangerschap”. Ik zal daar zoveel als mogelijk aan bijdragen. Ik wens u een hele fijne zwangerschapstijd toe bij onze verloskundigenpraktijk.