Coaching

Coaching

Het krijgen van een kind wordt vaak beschreven als het mooiste dat een vrouw kan overkomen.
Toch kan de zwangerschap, de bevalling en/of het moederschap bij jou ook negatieve gevoelens oproepen. Het kan zijn dat je in aanloop naar de bevalling angst hebt voor de pijn die mogelijk gaat komen. Je kunt je neerslachtig voelen, onzeker zijn of last hebben van een nare ervaring bij een eerdere bevalling.
Ook als je net bevallen bent, kun je met een negatief gevoel op je zwangerschap of bevalling terugkijken. Het kan zijn dat je merkt dat je nieuwe rol als moeder je zwaar valt of dat je de periode rondom de bevalling of de kraamtijd niet goed hebt kunnen verwerken.

Herken je jezelf hierin? Dan kan een coach je daarbij helpen.

Ik ben Sanne Sneeuw-van Wijnen. Naast verloskundige ben ik ook gecertificeerd coach. Je bent bij mij van harte welkom voor een vertrouwelijk gesprek. In een kortdurend traject help ik je meer grip te krijgen op de situatie! Als coach stel ik vragen. Dit helpt je om meer inzicht te verkrijgen in je eigen gedachten en patronen. De gesprekken zijn gericht op het vergroten van je zelfvertrouwen. Je leert hoe je kunt omgaan met gedachten en emoties. Je leert ook, dat je daar zelf veel invloed op kunt uitoefenen.

Een coachtraject bestaat vaak uit 1 tot 5 gesprekken, afhankelijk van je coachvraag en de door jou gewenste hulp. Een gesprek duurt gemiddeld 60-90 minuten. Per gesprek betaal je 55 euro. Vaak kunnen deze kosten vergoed worden. Vraag ernaar bij je verzekering.

Ook zwangeren die niet onder controle zijn bij Sifra Verloskundigen kunnen gebruik maken van deze gesprekken. Denk bijvoorbeeld aan vrouwen die bij een andere praktijk of bij de gynaecoloog onder controle zijn.

Wil je graag een coachgesprek inplannen?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op voor
een afspraak. Een coachvraag is een vraag of een probleem waar je in je dagelijks leven last van hebt. Je zou ook kunnen zeggen: iets dat niet werkt in jouw leven.

Coachgesprek inplannen?

Tekening van hart