4e jaars student verloskunde Jana stelt zich voor

13 mei 2023

4e jaars student verloskunde Jana stelt zich voor

 

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jana en ik kom stage lopen bij Sifra verloskundige van 15 mei t/m 16 juni. Ik ben verloskundige in opleiding in Amsterdam en zit nu alweer in mijn 4e/laatste jaar. Ik vind het vak verloskunde ontzettend leuk, omdat ik het menselijk lichaam interessant vind en daarnaast vind ik het fijn om aanstaand(e) ouders te helpen in de zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Omdat ik in mijn laatste jaar zit, heb ik al best wat stage gelopen. Toch heb ik ook in deze stage weer ontzettend veel zin en hoop ik nog meer te leren!

Zodat jullie alvast wat weten wie ik een beetje ben, zal ik nog kort wat over mijzelf vertellen. Ik ben 25 jaar en ik woon in Voorschoten samen met mijn vriend en kleine hondje. Voordat ik begon aan de opleiding tot verloskundige, heb ik de opleiding Academische Pabo afgerond in Leiden. Ik heb hierbij les gegeven aan kinderen op de basisschool en naast mijn opleiding ben ik ook werkzaam als nanny. Ik pas vooral op bij gezinnen met pasgeborenen en/of baby’s, wat ik ook ontzettend leuk vind om te doen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te volleyballen, lezen, netflixen, zeilen, kamperen en om gezellig af te spreken met vriendinnen.

Ik hoop jullie snel te kunnen zien en mochten jullie vragen hebben, spreek mij dan even aan tijdens mijn stage. Ook als jullie liever niet iemand in opleiding erbij willen hebben, geef dit dan vooral aan.

Deel dit bericht