Afscheid Wilma

11 juli 2023

Afscheid Wilma

Na ruim 16 jaar met heel veel plezier en passie bij Sifra te hebben gewerkt, ben ik daar vanaf 1 augustus niet meer werkzaam. De afgelopen jaren was ik verloskundige, echoscopiste en praktijkhouder samen met Denise en Sanne. Het was een hele moeilijke beslissing, maar ik wil meer balans tussen werk en prive. Ik blijf op een andere manier en op een andere plek doen waar mijn hart ligt namelijk zwangeren en hun partners begeleiden tijdens de zwangerschap en de bevalling. 
Ik wil jullie vanuit de grond van mijn hart bedanken voor jullie vertrouwen. Ik vind het heel bijzonder dat ik, op wat voor manier dan ook, deel heb mogen uitmaken van de meest intieme momenten van jullie leven. Vaak een lach. Soms ook een traan. Alle herinneringen zijn me dierbaar en zitten in mijn hart. Jullie zijn bij mijn collega's in hele goede handen. Het ga jullie goed.

Lieve groet, Wilma

 

Beste Wilma,

We willen je bedanken voor de lange en goede samenwerking, jou enorme inzet voor de praktijk en bovenal de goede zorgen voor alle cliënten en gezinnen!

Wij wensen jou heel veel geluk en balans toe!

Liefs,  jouw SIFRA collega’s

Deel dit bericht