Cuddle and Care

12 september 2024

Cuddle and Care

voor jonge/ aanstaande moeders

Cuddle and Care is een gezellige plek waar jonge (aanstaande) moeders bij elkaar komen. Ben je in verwachting of pas bevallen, dan ben je van harte welkom.

Kom even tot rust, geniet van een kop koffie of thee en klets samen met andere moeders over verschillende situaties. Tijdens deze groep worden er diverse onderwerpen besproken waaronder de hechting tussen moeder en kind.

Je krijgt ook ondersteuning bij financiële vragen en advies over geldzaken.

In deze groep kan je terecht met al jouw vragen en verhalen over jezelf, jouw kind en jouw rol als moeder. Mocht het nodig zijn kunnen wij je doorverwijzen naar de verschillende instanties met  vragen die je hebt. Samen kunnen wij nagaan welke behoefte er zijn in de groep en hoe wij hierin kunnen ondersteunen.

Je krijgt ook:

Een draagdoek met draagdoekconsult ( Een draagdoekconsulent is gespecialiseerd is in het adviseren, ondersteunen en instrueren van ouders bij het veilig en comfortabel dragen van hun baby’s of jonge kinderen. Naast dat dit een fijne manier is om je baby te dragen vergroot het ook de hechting tussen ouder en kind)
Ondersteuning bij geldzaken van een specialist van het Sociaal Service Punt
IMH consulent (Een IMH-consulent is gespecialiseerd in Infant Mental Health. Zij richten zich op de sociale en emotionele ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen, en de relatie tussen ouder en kind)
Deelname is kosteloos, ook de draagdoek en diensten hierboven zijn gratis.

Als je nog vragen hebt, iets wilt melden of een keertje kennis wilt maken, dan kan dat!

Je kunt contact opnemen met

Ragenie Jawalapersad
Social Work

ragenie.jawalapersad@senw-lv.nl
06-348 800 26

Deel dit bericht