HOERA, SIFRA 30 JAAR!

26 september 2023

HOERA, SIFRA 30 JAAR!

30 jaar geleden opende onze mooie praktijk de deuren. Destijds nog in een kleiner pand aan de Damlaan. In de afgelopen 30 jaar mochten we honderden gezinnen zien groeien. En inmiddels mogen we al de 2e generatie SIFRA baby’s verwelkomen!

We zijn in de tussentijd verhuisd, we hebben verbouwd, nieuwe collega’s erbij gekregen en ons aanbod steeds verder uitgebreid. We houden van vernieuwing en ontwikkeling. Maar wat nog altijd het allermooiste blijft is deelgenoot te zijn van de geboorte van nieuw leven!

Een jubileum is niet alleen een mooi moment om terug te blikken. Wij zijn ook bezig met nieuwe plannen. Maar we vinden het ook een passend moment om al diegene te bedanken, die ons werk elke dag weer zo leuk en bijzonder maken!

♡ Wij bedanken al onze trouwe cliënten en gezinnen voor hun vertrouwen en de mooie momenten die we samen mogen beleven!

♡ We bedanken al onze collega’s in de praktijk voor hun enorme inzet voor onze cliënten!

♡ We bedanken ook alle collega’s buiten onze praktijk, alle kraamverzorgsters, verpleegkundigen, artsen, echoscopisten, fysiotherapeuten, lactatiekundigen, sportconsulenten, zwangerschapsdocenten, huisartsen, kinderartsen gynaecologen, verloskundigen en medewerkers van het consultatiebureau voor de fijne samenwerking in de afgelopen 30 jaar!

B E D A N K T !

Deel dit bericht