VEILIGHEID VOOROP

23 november 2023

VEILIGHEID VOOROP

De veiligheid van onze zwangeren en hun (on)geboren kindje staat bij ons hoog in het vaandel!

🚨Tijdens de zwangerschap en bevalling bewaken wij de gezondheid van moeder en kind en verwijzen we zo nodig naar een passende specialist.

🚨 Wij bieden met ons klein team continue zorg zo dat we al onze zwangeren goed kennen en op de hoogte zijn van bijzonderheden.

🚨 Wij volgen regelmatig trainingen om ook op zeer zeldzame spoedgevallen voorbereid te zijn en adequaat te kunnen handelen.

🚨 Wij hebben altijd onze spoedtas bij ons om de eerste opvang voor zowel moeder als kind te kunnen waarborgen indien zich een zeldzame spoedsituatie voordoet.

🚨 Wij denken altijd een stap verder en anticiperen op mogelijke risico’s.

 

♥️ Al dat helpt ons om elke dag weer met een gerust hart en veel plezier ons werk te doen.

♥️ Maar ook jullie als aanstaande ouders kunnen bijdragen aan de veiligheid.

 

❗️ Bel ons op tijd bij ongerustheid of spoed - onze spoednummer is 24/7 bereikbaar.

❗️ Zorg dat jullie juiste adres en telefoonnummers bij ons bekend zijn - ook na een verhuizing.

❗️ Zorg dat wij jullie huis ook in het donker goed kunnen vinden - door goede buitenverlichting en een duidelijk zichtbare huisnummer.

❗️ Is je straat tijdelijk afgesloten? Laat het ons weten, idealiter met een alternatieve aanrijroute.

❗️ Check of jullie adres in Google te vinden is - zo niet leg ons duidelijk uit hoe we jullie huis met de auto kunnen bereiken - dat voorkomt vertraging.

❗️ Plan je om thuis te bevallen of is er een reëler kans dat jullie het ziekenhuis mogelijk niet meer kunnen bereiken? Creëer een veilige plek in huis die voor de ambulance toegankelijk is. Hoe meer trappen des te meer tijdverlies.

❗️ Zorg dat oppas voor andere kinderen of huisdieren indien nodig goed geregeld is zo dat we bij spoed zo snel mogelijk kunnen vertrekken.


♥️ Zo kunnen we samen zorg dragen voor een veilige (thuis)bevalling!

Deel dit bericht