Wat kun je van ons verwachten

Wat kun je van ons verwachten

Gedurende de eerste week na de bevalling komen wij, bij een normaal verlopend kraambed, om de dag langs. We komen vaker indien nodig.

De kraamverzorgster komt dagelijks een aantal uren bij jullie in huis en helpt jullie met het verzorgen en voeden van jullie kind. Ook doet zij een aantal medische controles.
Ook de hielprik wordt door ons gedaan. Dit gebeurt als je baby tussen de 4 en 7 dagen oud is.
Bij problemen of vragen zal zij ons altijd bellen.

Wij zijn het eerste aanspreekpunt bij problemen.

Dit geldt ook wanneer de kraamzorg niet aanwezig is en jullie zelf tegen problemen of vragen aanlopen. Bel dus altijd eerst met ons mobiele spoednummer. Zo nodig schakelen wij de huisarts, een lactatiekundige of kinderarts in.

In principe sluiten we na een week het kraambed af, maar bij vragen kunnen jullie daarna ook nog steeds bellen en komen we indien nodig langs. Soms adviseren we je direct om de huisarts of het consultatiebureau te bellen.

Ziekenhuisopname

Wanneer je in het ziekenhuis ligt met je baby en je niet voor jezelf ligt opgenomen, maar op de kinderafdeling verblijft, komen wij altijd bij je langs op de kinderafdeling om je te controleren. Ondanks het feit dat je in het ziekenhuis ligt zijn wij verantwoordelijk voor je en moet je ons bellen bij problemen die betrekking hebben op je eigen herstel.

Ben je zwanger en wil je je aanmelden?

Ben je zwanger en wil je je aanmelden?

Vragen over onze werkwijze of maatwerk?

Afspraak maken Contact met onze praktijk